Select Page

 

 

Hurma Beauty Products

Hurma Beauty Soap

 

Hurma Beauty Soap

Membantu Merawat Kulit Wajah dan Jeragat

Hurma Intensive Beauty Serum

 

Serum Hurma Beauty

Merawat Kulit Wajah 3X Lebih Berkesan

Bahan-Bahan Utama

Semua Produk Hurma Beauty di Proses menggunakan Bahan-Bahan Semula Jadi Seperti

ARGAN OIL . TEA TREE OIL . ALOE VERA . PROPOLIS (HONEY) . MICA 24K GOLD . VITAMIN C . VITAMIN E
(Hurma Beauty Soap)

MINYAK ARGAN . MINYAK ZAITUN . MINYAK KELAPA . EXTRAK TIMUN . ESTRAK LEMON
(Hurma Intensive Beauty Serum)

Apa Kata Pengguna Produk Hurma Beauty

“Alhamdulillah, muka rasa makin lembut dan jeragat makin pudar, next week nak repeat order lagi!.”

Pn. Nur Alynn

Umur 40an, Pengguna Hurma Intensive Beauty Serum

“Kulit dah makin cerah dan tak mengelupas lagi, produk ni pun tak melekit dan berminyak mudah nak guna setiap hari sejuk je bila kena dekat muka. Suami akak pun hari-hari puji.”

Pn. Siti

Umur 40an, Pengguna Hurma Beuaty Soap & Serum

“Jeragat makin hilang…liang roma makin mengecil…kulit makin anjal¬†.”

Pn

Umur 50an, Pengguna Hurma Beauty Soap & Serum

“baru pakai sebulan parut jerawat dah menipis ..wahh best best best”

Pn. Su

Umur 40an, Pengguna Hurma Intensive Serum & Hurma Beauty Soap

INFO TERKINI & PROMOSI

Sebarang pertanyaan berkaitan penggunaan produk dan promosi terkini boleh terus hubungi talian whatsapp kami 0123860662 atau 0122535401